24 uur continue update! De nieuwste kortingskleding
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

In gebruik eerstelingh.be EMS of DPD koerier naar al onze leveringen.

Uw bestelling wordt door prioritaire post worden verzonden of aangetekende post of koerier DPD en de handtekening kan worden aangevraagd. Ons doel is om 16.00 uur op dezelfde dag verzending voor alle bestellingen vóór geplaatst (maandag tot vrijdag) oplevering wordt verwacht dat de meeste van de behoeften van onze klanten bestellen en binnen 1-2 dagen van registratie service eerste klas service delivery 2-3 dagen te volgen 48

DPD is de volgende werkdag koeriersdiensten. Een telefoonnummer, orde en DPD zal de tekst, met inbegrip van het bijhouden en de levering van een uur venster te leveren.

Internationale bestellingen zal aan de Staat worden toegezonden aan de nationale en internationale levering Royal Mail variëren tekenen, afhankelijk van de postdienst in elk land. We hopen dat de meeste bestellingen binnen 3-5 dagen worden geleverd.

Merk op dat als u opgeeft of bieden de volgende dag levering, dit betreft alleen 'werk' standaard. We hebben slechts een e-mail met de collectie van maandag tot vrijdag, dus zetten we in op vrijdag na 16:00 uur, op alle opdrachten zullen niet verzonden worden tot maandag.

Verdiensten
We hopen dat u geniet van uw aankoop van een bril, maar als je wilt iets nieuws te kopen voor ons, zullen wij een volledige terugbetaling voor het gehele project terug naar verkoopbare conditie te bieden.

Seek vergoeding dient te geschieden binnen 14 dagen na aankoop.

Zodra het product is een veilige terugkeer, controleren we de elementen in een volledig verkoopbare staat, zal de vergoeding voor drie dagen te blijven (hoewel bijna helemaal terug te keren naar ons dezelfde dag).

Belangrijk
We konden de geretourneerde pakket levering hergebruiken, om ervoor te zorgen dat het project wordt beschadigd tijdens het transport. Hij kan ook willen terugkeren het item kan worden getraceerd EMS geregistreerd om de service te gebruiken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren rendement in transit.

In de bovenstaande beschrijving of geen informatie, wanneer de levering van goederen of de niet-wettelijke rechten als consument.

Back
www.introtoonlinebusiness.com © auteursrecht . herenjassen, overhemden, broeken, jassen